Het platform Gezond Meedoen Staphorst! is in januari 2021 tot stand gekomen vanuit een gezamenlijke verantwoordelijk om betrokkenheid en bewustwording te bevorderen op het gebied van preventief gezond gedrag. Dit alles vanuit het gedachtengoed positieve gezondheid. Diverse organisaties, van diëtist tot woonstichting en van onderwijs tot vele welzijns- en zorgorganisaties, maken deel uit van de samenwerking.
 

Video’s over positieve gezondheid

Logo Gezond Meedoen Staphorst!

Test jouw positieve gezondheid

Matrix positieve gezondheid

Vul de test in via www.mijnpositievegezondheid.nl(externe link). Het invullen van de vragenlijst Positieve Gezondheid helpt je kiezen en bespreken wat voor jou belangrijk is. De test laat zien hoe u vindt dat het met u gaat. Wij raden je aan om de uitkomsten van de vragenlijst te bespreken met iemand waar je je prettig bij voelt. Een vriend(in), je buurvrouw of bijvoorbeeld je (huis)arts of een hulpverlener. Ga na wat je graag zou willen veranderen en bespreek hoe je dat aan kan pakken.

Gezond meedoen: aan de slag!

Wil je aan de slag met je Positieve Gezondheid? Kijk dan voor betrouwbare apps in de GGD AppStore(externe link). Of kijk op de website van GGD IJsselland(externe link) voor meer informatie hierover.