Wat is het?

Heeft u weinig inkomen en wilt u voor lage kosten uitgebreid verzekerd zijn? Maak dan gebruik van de Gemeentepolis, een collectieve zorgverzekering die we als gemeente Staphorst samen met zorgverzekeraar Zilveren Kruis aanbieden.

Hoe werkt het?

U mag deelnemen aan de collectieve zorgverzekering als uw inkomen niet hoger is dan 120% van de netto bijstandsnorm (sociaal minimum). Als gemeente betalen we een gedeelte van uw zorgverzekering en u profiteert van vele extra’s. De Gemeentepolis bestaat uit een basisverzekering en verschillende aanvullende verzekeringen (gemeentepakketten). U kiest altijd de zorg die bij u past. U kunt zich hiervoor aanmelden via www.gezondverzekerd.nl(externe link). Twijfelt u of u in aanmerking komt? Neem dan contact met ons op.

Extra informatie

Mocht de collectieve zorgverzekering niet voldoen aan uw verwachtingen, kijk dan eens op www.poliswijzer.nl(externe link). Dit is een link naar een digitale vergelijking van bijna alle verzekeraars, wellicht vindt u daar een goed(koper) alternatief voor de collectieve zorgverzekering. De vergelijkingstool is een hulpmiddel voor bij het zoeken naar een passende en voordelige zorgverzekering.

Contact

Wilt u meer weten over deze regeling? U kunt contact opnemen met Team Samenleving: