Werkgelegenheid: groei vooruit

Groei Vooruit biedt iedereen in Regio Zwolle perspectief op nieuw werk of ander werk. Met omscholing, bijscholing en persoonlijke loopbaancoaching geeft Groei Vooruit de mogelijkheid om talent te ontdekken, gebruiken en ontwikkelen. Met behulp van slimme tools, een scholingsvoucher van maximaal € 5.000,-. Of door persoonlijke begeleiding van een werk- of loopbaancoach. Zodat iedereen in Regio Zwolle een leven lang met plezier kan (blijven) werken en groeien.

Groei Vooruit is onderdeel van Upgrade jezelf in Regio Zwolle

Groei Vooruit biedt inwoners juist nu een kans om een stap te maken en is onderdeel van het initiatief ‘Upgrade jezelf in Regio Zwolle’. Dit samenwerkingsinitiatief werkt al langer aan een vitale arbeidsmarkt. Door gezamenlijk te investeren in mensen en ieders talent optimaal te benutten, groeien we naar een krachtige en vitale arbeidsmarkt die tegen een stootje kan. Dat is gunstig voor inwoners, ondernemers én de regio als geheel.

Samen van Regio Zwolle dé groeiregio van Nederland maken

Groei Vooruit is een initiatief van een brede samenwerking van 20 regiogemeenten, 4 provincies, Rijk, werknemers- en werkgeversorganisaties, vakbonden, onderwijs en het UWV Werkbedrijf. Groei Vooruit draagt bij aan bij de ambitie van Regio Zwolle om de vierde economische topregio van Nederland te zijn.