Gaan jullie trouwen of een partnerschap registreren? En zoeken jullie nog een trouwambtenaar (BABS)? Zij stellen zich aan jullie voor. Klik op de foto of naam voor een uitgebreidere introductietekst.

 • Michel Drost

  Een ceremonie wordt pas écht tof als het persoonlijk is. Door mijn ervaring in presenteren, voor de groep staan en mensen (letterlijk) bij de les te houden maak ik jullie ceremonie tot één die jullie nooit zullen vergeten.

  Trouwambtenaar Michel Drost
 • Anet Dunnink

  Liefhebben, leven en een toekomst samen. Deze wens gaan jullie vervullen met een huwelijk. Als jullie trouwambtenaar zou ik het geweldig vinden om mee te helpen om deze dag bijzonder te maken!

  Trouwambtenaar Anet Dunnink
 • Bernike Kin-Schra

  Het huwelijk, voornamelijk de ceremonie, heeft mij altijd al gefascineerd. Ik ben daarom ook erg blij dat ik de rol van BABS mag vertolken. Het zou voor mij een enorme eer zijn om jullie in de echt te verbinden. Ik kijk er nu al naar uit!

  Trouwambtenaar Bernike Kin Schra
 • Lisenka Pechtold

  Ik ben al bijna 15 jaar Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand en heb al heel wat voltrekkingen mogen leiden. En nog altijd ben ik bij ieder stel helemaal gemotiveerd om er weer een uniek verhaal van te maken.

  Trouwambtenaar Lisenka Pechtold
 • Henriëtte de Weerd

  Wil je een ceremonie met stijl en klasse, met een verhaal over jullie liefde en over de familie en vrienden die deze bijzondere dag met jullie meevieren? Dan ben ik graag diegene die dit verhaal vertelt op jullie dag!

  Trouwambtenaar Henriëtte de Weerd
 • Jan Gerlof Wiersma

  Ik voel me bevoorrecht om als BABS jullie te mogen trouwen. Graag zou ik deze gebeurtenis een persoonlijk tintje willen geven met jullie in het middelpunt. Dit moet een dag worden waar je je hele leven aan terug zult denken.

  Trouwambtenaar Jan Gerlof Wiersma
 • Trouwambtenaar benoemen voor één dag

  Op schriftelijk verzoek van het bruidspaar kan een persoon voor één gelegenheid aangewezen worden tot Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand (BABS).

  Profielfoto onzichtbaar persoon