Functie:

  • Raadslid SGP

Nevenfuncties:

  • Supermarkt ondernemer Albert Heijn Hardenberg, Albert Heijn Dedemsvaart, Albert Heijn Wapenveld (bezoldigd)
  • Notabel HHG Hasselt - Rouveen - Zwolle (onbezoldigd)
  • Koster HHG Hasselt - Rouveen - Zwolle (onbezoldigd)

E-mailadres:

Ik ben getrouwd met Bianca, vader van 3 dochters en 2 zoons en woonachtig in Rouveen. Sinds 2022 ben ik raadslid voor de SGP. In het dagelijkse leven ben ik supermarktondernemer. Een prachtig beroep waarbij je met veel verschillende mensen samen werkt, en veel contact hebt met klanten. Bijna elke dag bezig zijn met de winkel op orde te houden, en oog hebben voor verbeteringen. Dat is wat de klant onder andere van ons verwacht, en ervoor zorgt dat de klant bij ons klant blijft.

Zo zie ik het ook in de politiek. Vrijwel iedere dag bezig zijn met het beter en mooier maken van je eigen gemeente, met het leveren van een zinvolle bijdrage aan onze samenleving. Ik ben ervan overtuigd dat ieder mens beter tot zijn recht komt in een samenleving die is gebaseerd op waarden en normen vanuit Gods woord. Dat ervaar ik binnen fractie van de SGP, en dat wil ik ook uitdragen. 

Bij deze partij voel ik mij thuis. Betrokkenheid is de basis voor trouwe klanten. Dit begint bij betrokken medewerkers. Zo wil ik me ook in de komende jaren in gaan zetten als gemeenteraadslid. Met voelsprieten de samenleving in gaan. Contact maken met inwoners. Dienstbaar willen zijn door te luisteren!