Meld Misdaad Anoniem (M.) is het onafhankelijke meldpunt waar u anoniem informatie kunt geven over criminaliteit en misdaad. U kunt bij M. melden over bijvoorbeeld de productie en handel van synthetische drugs, hennepteelt, ondermijnende criminaliteit wapen- of mensenhandel. Zo levert u een bijdrage aan de veiligheid in uw eigen omgeving.

Anoniem

M. is dé plek waar uw anonimiteit verzekerd is. Er werkt een klein team van goed opgeleide mensen. Zij hebben maar één doel voor ogen: uw anonimiteit beschermen. In een vertrouwelijk gesprek nemen zij de details van uw melding met zorg door. Ze bieden u een extra vangnet: voor als u wel wilt melden, maar niet bekend wilt worden.

Melding

M. is een onafhankelijke organisatie en is geen politie. Alleen als uw anonimiteit gewaarborgd kan worden stuurt M. de anonieme melding door naar diverse partners, zoals de politie en andere opsporingsdiensten. Als vervolgonderzoek de anonieme tip onderbouwt dan kunnen zij overgaan tot actie.

Bereikbaarheid

M. is bereikbaar via 0800-7000, op maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 22.00 uur en in weekenden en op feestdagen van 9.00 tot 17.00 uur. Of doe uw melding via meldmisdaadanoniem.nl/melden(externe link). Kijk voor meer informatie over M. op meldmisdaadanoniem.nl(externe link).

Logo Meld Misdaad Anoniem