Functie:

  • Raadslid ChristenUnie

Nevenfuncties:

  • Leidinggevende keukenverkoopafdeling Beverwijk Balkbrug (bezoldigd)

E-mailadres:

Samen met Annet, onze 2 meiden en 3 jongens woon ik op De Slagen in Staphorst. In mijn dagelijks leven run ik met een collega een keukenzaak in Balkbrug. Al ruim Sinds 2017 mag ik mijn plaats innemen in de gemeenteraad voor de ChristenUnie.

In de genen van onze unieke gemeente zit iets wat zorgt voor een samenleving, die sterk, sociaal en ondernemend is. Een plaats waar velen al generaties-lang wonen en waar jongeren ook graag willen blijven.
Binnen de raad houd ik me bezig met alles wat met bouwen en wonen te maken heeft, de bereikbaarheid van Staphorst en ook denk ik mee over hoe we inwoners beter kunnen betrekken bij de plannen van de gemeente. Ook in Staphorst gaat niet alles vanzelf, we staan voor de nodige uitdagingen. Denk daarbij aan voldoende betaalbare woningen, en ook verkeersveiligheid en goede verkeersafwikkeling in onze groeiende gemeente.

Wil je in het bedrijfsleven verder komen, dan begint dat met naar elkaar luisteren, de balans vinden tussen behoeften en eventuele bezwaren. En dat principe probeer ik ook in de raad toe te passen. Onze inwoners zijn betrokken en er is veel kennis en praktische deskundigheid aanwezig. Wanneer wij als gemeente er in slagen om behoeften en bezwaren op een verstandige manier bij elkaar te brengen en vervolgens de uitwerking hiervan ook uitleggen aan onze inwoners, dan kunnen we samen een stap vooruit maken.

Het is voor mij een eer om tijd en energie te mogen steken in onze gemeente, om zo samen met de andere raadsleden en het college te werken aan de toekomst van onze dorpen, om het goede te behouden en waar nodig te verbeteren. Dit alles in afhankelijkheid van de zegen van God.