"Het werken met diverse inwoners, een breed en leuk takenpakket en tijd en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en groei, maakt het werken hier kleurrijk."

Marcel: “In mijn functie als re-integratie consulent ondersteun ik inwoners om stappen te zetten naar betaald werk. Binnen de organisatie zijn er ook projecten die je kunt doen. Ik heb me een tijdje bezig gehouden met de nieuwe wet Inburgering. Het is heel erg leuk om naast je bestaande takenpakket iets op te pakken waarvan je zegt: ‘daar krijg ik energie van’, of ‘daar wil je me voor inzetten’. Er is altijd ruimte om jezelf te ontwikkelen.”

“Ik vind binnen de gemeenschap in de gemeente Staphorst een hele prettige sfeer hangen. Een gevoel van saamhorigheid. We willen voor elkaar gaan. Dat zegt iets over de cultuur van de samenleving. Deze lokale cultuur vind je ook terug in de gemeentelijke organisatie. Dat vind ik ook erg mooi om te zien. Dat wij als gemeentepersoneel daardoor ook goed aansluiten bij wat de inwoners van ons nodig hebben.”

“Ben je op zoek naar uitdaging, afwisseling, een plek waar je jezelf kunt ontplooien en jezelf kunt zijn? Kom dan je steentje bijdragen aan de organisatie.”

Bekijk het interview met Marcel: