Functie:

  • Raadslid

Nevenfuncties:

  • EVC-assessor Techniek Deltion Business in Zwolle (bezoldigd)
  • Oproep chauffeur bij Roordink Bedrijfswagens (bezoldigd)
  • Lid Beamteam GKV De Levensbron Rouveen (onbezoldigd)

E-mailadres:

Sinds mijn 17e en bijna 50 jaar ben ik actief in de politiek, begonnen in de GPJC, de jongeren club van het GPV. Daarna werd ik snel actief binnen het bestuur van het toenmalige GPV. Politiek heeft mij altijd al geboeid, sinds 2014 ben ik raadslid voor de ChristenUnie. Raadslid zijn doe ik naast mijn werk als docent PIE bij het Greijdanus College in Zwolle, daarnaast voer ik EVC-assessments uit voor Deltion (meten van kennis en ervaring).

Je bent als raadslid betrokken bij alle zaken die u als inwoners betreffen, bijvoorbeeld over onderwijs, nieuwbouw of de hoogte van de belastingen. Binnen de fractie van de ChristenUnie delen wij alle onderwerpen met elkaar en zo ben je ook bij alle onderwerpen actief betrokken. In de vorige raadsperiodes was ik vooral bezig met Ruimtelijk ordening (RO).

In deze raadsperiode zet ik mij vooral in voor de omgevingswet en omgevingsvisie, gemeentelijke gebouwen, onderwijs, bibliotheek, toerisme en recreatie. Als woordvoerder ben je het eerste aanspreekpunt en voer je het woord tijdens de raadsvergaderingen. Wanneer u hierover vragen of opmerkingen heeft, dan mag u mij gerust bellen. Uw input helpt mij ook om het raadswerk zo goed mogelijk in te kunnen vullen.