Functie:

Fractievoorzitter en raadslid PvdA

Nevenfuncties:

  • leerkracht basisonderwijs Promes Meppel (bezoldigd)

E-mailadres:

Wat valt er nog voor te stellen als je al zoveel jaar met plezier raadslid bent voor de Partij van de Arbeid (PvdA) in Staphorst. Mijn motto is vast bekend: de sterkste schouders, de zwaarste lasten. Mijn waarden zijn ook vast bekend: vrijheid, gelijkheid, duurzaamheid en solidariteit. In Staphorst.

Menigeen weet dat ik in het mooie IJhorst woon en dat wij 4 volwassen zonen hebben. Wel nieuw is dat ik sinds kort oma ben van een prachtige kleinzoon Ties Lucas. Naast raadslid ben ik leerkracht in groep 4 op een basisschool. We werken op dit moment over ‘tijddetectives’, we leren over en van de geschiedenis. Ik zeg expres we, want zowel de kinderen als ik leren. Een onderdeel van die tijddetectives is het maken van een stamboom en het ontdekken van je eigen familiegeschiedenis. Leuk om te graven in je eigen voorgeschiedenis.

Het schijnt dat het kinderen goed doet om te weten waar hun wortels liggen. Maar het is voor iedereen goed. Ik ben dus een echte Staphorster boerendochter, geboren en getogen aan de Lankhorsterweg. Weten waar je vandaan komt en weten dat jouw familieverhaal er toe doet en gehoord wordt. Waar op de wereld ook jouw verhalen liggen en waar je ook woont. Ook in Staphorst…