Functie:

  • Raadslid SGP

Nevenfuncties:

  • Software Architect bij 4dotnet (bezoldigd)
  • Penningmeester Staphorster Hengelaars Vereniging (onbezoldigd)
  • Penningmeester Combinatie Staphorster Veld (onbezoldigd)

E-mailadres:

Ik ben getrouwd met Roelien en we hebben 4 zonen gekregen. Ik werk in de IT als Software Architect. Dat houdt in dat ik, samen met onze klanten, nieuwe softwaresystemen bedenk en bouw. Sinds 2018 ben ik raadslid voor de SGP.

Staphorst is een mooi en uniek dorp. Ik vind het een eer om daar een bijdrage aan te mogen leveren. Het raadslidmaatschap is op mijn pad gekomen en dan kun je ja of nee zeggen. Ik heb een groot verantwoordelijkheidsgevoel en vanuit dat gevoel heb ik ja gezegd.

Het raadswerk vergt veel tijd, maar is ook echt mooi om te doen. Ik krijg er veel energie van. Daarbij is het belangrijk om een goede balans te vinden tussen gezin, werk en het raadswerk. Omdat de meeste vergaderingen in de avonduren zijn, gaat dat ten koste van de tijd die ik anders met het gezin kan doorbrengen. Met de steun van het thuisfront is het prachtig werk!

Ik houd me vooral bezig met de woningbouw en alles wat daarmee samenhangt. Er is een groot tekort aan betaalbare woningen, zowel huur als koop. De groei van het aantal woningen moet vooral komen vanuit de nieuwbouwwijken. Daar kun je echt grotere aantallen bouwen. Ook staan er grote veranderingen op stapel wat betreft wet- en regelgeving voor de woningbouw. Ik ga me inzetten om dat in Staphorst goed te regelen!