Sluit venster x

Denkt u mee over de menustructuur van de nieuwe gemeentelijke website? Vul hiervoor de test in via https://bit.ly/3HVB1Z9. U krijgt een aantal vragen. Geen antwoord is onjuist. En de test is volledig anoniem. Met uw antwoorden helpt u ons om de website zo overzichtelijk mogelijk voor u in te richten.

Jan Gerlof Wiersma

Home > Inwoners > Trouwportaal > Trouwambtenaren > Jan Gerlof Wiersma

Jan Gerlof Wiersma

Trouwambtenaar Jan Gerlof Wiersma

Samen de toekomst in gaan! Die belangrijke beslissing hebben jullie genomen. Jullie hebben de gemeente Staphorst uitgekozen om het ‘ja’ woord te laten klinken.

Ik voel me bevoorrecht om als buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand te Staphorst jullie te mogen trouwen. Graag zou ik deze gebeurtenis een persoonlijk tintje willen geven. Deze speciale dag staan jullie in het middelpunt. Dit moet een dag worden waar je je hele leven aan terug zult denken.

Buiten de wettelijke formaliteiten, die  uitgevoerd moeten worden, wil ik zoveel mogelijk rekening houden met jullie wensen. Het moet een ceremonie worden die bij jullie past. Persoonlijke aandacht,  fijngevoeligheid en een flinke dosis humor zijn ingrediënten die in de huwelijksvoltrekking  niet zullen ontbreken. Maar ook aandacht voor jullie familie, vrienden, kinderen  en genodigden hoort daar bij.

Ter voorbereiding hebben we een persoonlijk gesprek, het liefst bij jullie thuis. Zo maken we op een ongedwongen manier kennis met elkaar. Jullie maken mij jullie wensen kenbaar en we nemen de hele plechtigheid door, zodat jullie op de dag zelf,  je ontspannen  zult voelen als jullie naar de trouwzaal gaan.

Wie ik ben?

Ik ben Jan Gerlof Wiersma. Sinds 1 november 2015 Buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand te Staphorst. Ik ben gehuwd en samen met mijn vrouw Liesbeth hebben we 6 kinderen. Ik ben ruim 25 jaren directeur geweest van een kindcentrum te Steenwijk. Naast een basisschool is daar ook een peuterspeelzaal aan verbonden. Mijn hobby's zijn sporten (hardlopen, racefietsen en schaatsen), lezen en wandelen.

Ik houd ervan om met mensen om te gaan. Ik ben geïnteresseerd in jullie, ben flexibel en positief ingesteld. Ik zie er dan ook naar uit om met jullie in gesprek te gaan. Om deze bijzondere dag samen voor te bereiden, helemaal in jullie stijl en volgens jullie wensen!

Jan Gerlof Wiersma

Koppelbox