Vanwege het coronavirus zijn de publieksbalies in het gemeentehuis tot en met 6 april gesloten.

Voor dringende gevallen en voor het inzien van stukken kunt u telefonisch een afspraak maken: (0522) 46 74 00, op werkdagen van 08.30 tot 12.30 uur en van 13.00 tot 16.30 uur (op vrijdag tot 16.00 uur). Wanneer u ons belt, krijgt u een telefonisch keuzemenu.

Getuigen bij de huwelijksvoltrekking

Home > Inwoners > Trouwportaal > Trouwinformatie > Getuigen bij de huwelijksvoltrekking

Getuigen bij de huwelijksvoltrekking

Er moeten minimaal twee tot maximaal vier getuigen (meerderjarig) aanwezig zijn bij uw huwelijk. Bij de huwelijksaangifte moet u de persoonsgegevens van de getuigen doorgeven en een kopie van zijn of haar legitimatiebewijs inleveren. U kunt er ook voor kiezen dat de gemeente voor twee getuigen zorgt. Hieraan zijn echter wel kosten verbonden.

Koppelbox