Sluit venster x

Denkt u mee over de menustructuur van de nieuwe gemeentelijke website? Vul hiervoor de test in via https://bit.ly/3HVB1Z9. U krijgt een aantal vragen. Geen antwoord is onjuist. En de test is volledig anoniem. Met uw antwoorden helpt u ons om de website zo overzichtelijk mogelijk voor u in te richten.

Cor Brouwer

Cor Brouwer

Trouwambtenaar Cor Brouwer

En dan is het eindelijk zover! De trouwdag; een dag om naar uit te zien en naar toe te leven. Het moment waarop je als man en vrouw, in ons prachtige Staphorster gemeentehuis, voor de wet aan elkaar wordt verbonden. Als buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand van de gemeente Staphorst, die een huwelijk mag voltrekken, stel ik mij graag even kort aan jullie voor.

Mijn naam is Cor Brouwer. Ik woon samen met mijn vrouw en onze thuiswonende kinderen, sinds 2006 in Staphorst. In 1951 werd ik geboren in Friesland en groeide daar op in een fijn gezin. Na voltooiing van de HBO studie, werk ik met vreugde in het onderwijs. Mijn onderwijsloopbaan begon als schoolmeester maar dit veranderde al spoedig in een leidinggevende functie. Het directeurschap van een basisschool werd mij allereerst toevertrouwd in de grote havenstad Rotterdam, daarna in het Achterhoekse Doetinchem en momenteel in het landelijk gelegen Punthorst.

Om een zinvolle en op jullie omstandigheden toegespitste bijdrage te kunnen leveren aan de trouwdag, is het natuurlijk belangrijk om vooraf een kennismakingsgesprek te hebben. Graag kom ik dan ook, enkele weken voor de officiële trouwdatum, bij jullie thuis om de wensen door te spreken. Deze hoop ik dan te verwerken in de trouwceremonie en de daarbij behorende toespraak. Alhoewel het in de eerste plaats jullie trouwdag is, zal er ook de mogelijkheid zijn om jullie familie en vrienden erbij te betrekken. Mede aan de hand van de door jullie ingebrachte informatie, mag je ervan uitgaan dat ik mijn best zal doen om een inhoudsvolle toespraak te maken, die past bij jullie trouwdag. De trouwdag: een dag om naar uit te zien en naar toe te leven. Ik zie het als een eer en waardeer het ten zeerste bij jullie trouwdag betrokken te mogen worden.


NB: Cor Brouwer is tot 25 juli 2022 beschikbaar als trouwambtenaar.

Koppelbox