Sluit venster x

Denkt u mee over de menustructuur van de nieuwe gemeentelijke website? Vul hiervoor de test in via https://bit.ly/3HVB1Z9. U krijgt een aantal vragen waar u ongeveer 5 tot 10 minuten mee bezig bent. Geen antwoord is onjuist. Goed om te weten: deze test is volledig anoniem. Met uw antwoorden helpt u ons om de website zo overzichtelijk mogelijk voor u in te richten.

Bernike Kin-Schra

Home > Inwoners > Trouwportaal > Trouwambtenaren > Bernike Kin-Schra

Bernike Kin-Schra

Jullie zijn beland op het trouwportaal van de gemeente Staphorst. En dat betekent: jullie gaan trouwen of gaan een geregistreerd partnerschap aan! Van harte gefeliciteerd! Als jonge, kersverse BABS van de gemeente Staphorst stel ik mezelf graag aan jullie voor.

Trouwambtenaar Bernike Kin-Schra

Mijn naam is Bernike Kin-Schra, woonachtig in Staphorst samen met mijn man. Het huwelijk, voornamelijk de ceremonie, heeft mij altijd al gefascineerd. Ik ben daarom ook erg blij dat ik de rol van BABS mag vertolken. Het zou voor mij een enorme eer zijn om jullie in de echt te verbinden. Ik kijk er nu al naar uit! Met een frisse blik zal ik luisteren naar jullie wensen. Ik sta overal voor open. Ik vind het belangrijk dat jullie liefdesverhaal verteld wordt zoals jullie het ook aan mij vertellen.

Wat kun je van mij verwachten?

Ik probeer de ceremonie met veel enthousiasme te leiden zodat jullie én jullie gasten het liefdesverhaal volledig gaan (her)beleven. Om een goed beeld van jullie te krijgen kom ik graag ruim voor de bruiloft bij jullie langs om jullie het hemd van het lijf te vragen :-] Vanaf het moment dat jullie elkaar hebben ontmoet tot dromen die jullie hebben voor de toekomst, alles is belangrijk! Zelfs de kleinste details zijn welkom, met name die dingen zijn het leukst om te vertellen. Ook hoor ik graag hoe de dag zelf ingevuld gaat worden en of jullie nog speciale wensen hebben voor tijdens de ceremonie.

Ik hoop dat ik jullie met deze korte introductie enthousiast heb gemaakt en zie er naar uit om elkaar te ontmoeten. Jullie trouwdag wordt ongetwijfeld onvergetelijk, hopelijk mag ik deze met mijn bijdrage nóg iets meer onvergetelijk maken!

Koppelbox