Sluit venster x

Denkt u mee over de menustructuur van de nieuwe gemeentelijke website? Vul hiervoor de test in via https://bit.ly/3HVB1Z9. U krijgt een aantal vragen. Geen antwoord is onjuist. En de test is volledig anoniem. Met uw antwoorden helpt u ons om de website zo overzichtelijk mogelijk voor u in te richten.

Anet Dunnink

Home > Inwoners > Trouwportaal > Trouwambtenaren > Anet Dunnink

Anet Dunnink

Liefhebben, leven en een toekomst samen. Dat is jullie wens. En deze wens gaan jullie vervullen met een huwelijk. Prachtig! Prachtig, want de liefde is het vieren waard! In de ceremonie die ik voor jullie kan verzorgen, zal deze liefde centraal staan. Ieder bruidspaar is hierin uniek, ieder met een eigen verhaal.

In een gesprek voorafgaand aan de huwelijksdag maken we kennis met elkaar. Naast jullie verhaal, zullen we ook spreken over jullie persoonlijke wensen. Waar moet aandacht voor zijn, welke sfeer zouden jullie neer willen zetten, samen ideeën bespreken en de ceremonie vorm geven.

Ik zal jullie verhaal zo zorgvuldig mogelijk verwerken voor dit voor jullie zo bijzondere moment. Enthousiast en met humor, of juist wat meer ingetogen, het belangrijkste is dat jullie je herkennen in het verhaal en hier blij van worden.

Wie ben ik? Mijn naam is Anet Dunnink en samen met mijn man en 3 dochters woonachtig in Meppel. Ik ben zelfstandig gastouder, daarnaast zing ik graag en ben ik al enkele jaren ouderling bij de PGMeppel.

Als jullie trouwambtenaar zou ik het geweldig vinden om mee te helpen om deze dag bijzonder te maken! Ik ben beschikbaar op: woensdag, donderdag (in overleg), vrijdag en zaterdag.

Trouwambtenaar Anet Dunnink

Koppelbox