Werk in uitvoering

Home > Inwoners > Projecten openbare ruimte

Werk in uitvoering

RSS

Wegwerkzaamheden

 • Afkoppelen en herinrichting Oosterparallelweg

  De Oosterprallelweg, het gedeelte tussen de Gemeenteweg en de Akkerweg, krijgt extra riolering (afkoppeling van regenwater) en nieuwe wegverharding.

 • Eerste werkzaamheden herinrichting Staphorst Noordoost fase 1 gestart

  Op donderdagmiddag 23 november vielen de eerste bomen als aanzet tot de herinrichting van Staphorst Noordoost, fase 1. Het betreft de bomen in de Berkenlaan, Lindenlaan, een deel van de Meestersweg en 1 boom op de Eikenlaan.

 • Nieuwe taxushagen begraafplaats Staphorst

  In 2015 heeft er een renovatie plaatsgevonden op een gedeelte van de begraafplaats Staphorst. Hierbij zijn bomen en hagen geplant. Een deel van de nieuwe hagen bestaat uit taxus, een wintergroene conifeer.

 • Wegwerkzaamheden en -omleidingen

  Zie voor een overzicht van alle wegwerkzaamheden en wegomleidingen in de gemeente Staphorst de website wegwerkmeldingen.nl.

 • Werkzaamheden in De Slagen

  De gemeente Staphorst en Exploitatiemaatschappij Staphorst (collectief van Staphorster bouwbedrijven) nemen maatregelen in De Slagen om het woongenot te verbeteren. De komende weken worden lantaarnpalen geplaatst en stoepen en parkeervakken aangelegd. In totaal wordt ongeveer 150.000 euro in de wijk geïnvesteerd.