Het gemeentehuis is alleen op afspraak geopend. U kunt hiervoor een afspraak maken.

Woningbouw Poeleweg in IJhorst

Home > Inwoners > Projecten openbare ruimte > Projecten > Woningbouw Poeleweg in IJhorst

Woningbouw Poeleweg in IJhorst

Luchtfoto Poeleweg IJhorst

Gemeente Staphorst gaat aan de slag met de woningbouwlocatie aan de Poeleweg in IJhorst. Het gaat hierbij om het blauw omlijnde gebied op de luchtfoto.

Inloopavond 17 december

De voorlopige schetsen van het plan zijn gepresenteerd op 17 december 2019 in Café Restaurant Vos te IJhorst tijdens een inloopavond voor belangstellenden. De schetstekeningen die tijdens de inloopavond zijn gepresenteerd vindt u ook onderaan deze pagina.

Interesse in een kavel?

Heeft u interesse om te gaan wonen op de locatie Poeleweg in IJhorst, dan horen wij dat graag. Het interesseformulier vindt u onderaan deze pagina.

Vervolgtraject

De ideeën vanuit de inloopavond worden samen met de resultaten van het nieuwe woonbehoefteonderzoek gebruikt bij de verdere uitwerking van de plannen.