Inloopavond project ‘Fietspad Heerenweg’

Home > Inwoners > Projecten openbare ruimte > Projecten > Inloopavond project ‘Fietspad Heerenweg’

Inloopavond project ‘Fietspad Heerenweg’

Dit item is verlopen op 23-05-2019.

De gemeente Staphorst is bezig met de voorbereiding van het project ‘Fietspad Heerenweg’ in IJhorst. Er is een voorlopig ontwerp gemaakt van het traject tussen de komgrens IJhorst en de Respersweg. Om u de gelegenheid te geven om de plannen te bekijken organiseert de gemeente een inloopavond.

Inloopavond

Tijdens deze inloopavond kunt u de tekeningen komen bekijken en om een toelichting vragen. De inloopavond wordt gehouden op woensdag 22 mei 2019, van 16.30 tot 19.30 uur in Eetkamer Het Vosje, Heerenweg 36 te IJhorst. U kunt op elk gewenst moment inlopen.

Schriftelijk of per e-mail

Wanneer u niet in de gelegenheid bent om de inloopavond te bezoeken, dan kunt u uw bericht ook schriftelijk (Postbus 2, 7950 AA Staphorst) of via mail (gemeente@staphorst.nl) doorgeven.

De Heerenweg, gezien vanaf IJhorst richting Balkbrug

T. (0522) 46 74 00 of bel: 140522