Aanpassing nutsvoorzieningen Staphorst Noordoost

Home > Inwoners > Projecten openbare ruimte > Werk in uitvoering > Aanpassing nutsvoorzieningen Staphorst Noordoost

Aanpassing nutsvoorzieningen Staphorst Noordoost

Op dinsdag 11 juni 2019 starten de werkzaamheden aan nutsvoorzieningen in een deel van de Lindenlaan, Oranjestraat en Koningin Julianastraat te Staphorst.

De gemeente gaat weer een deel van de wijk Staphorst Noordoost herinrichten en het rioleringsstelsel aanpassen. Vanwege deze werkzaamheden verlegt/vervangt Vitens het waterleidingnet, Rendo het gasnet en Enexis een deel van het elektriciteitsnet.

Aannemer Siers Leiding Montage Projecten start deze week en voert de werkzaamheden in opdracht van Vitens, Rendo en Enexis uit. De werkzaamheden aan de drinkwaterleiding, gasleiding en elektriciteitskabels zal naar verwachting ongeveer 16 weken duren. De betreffende nutsbedrijven verzorgen zelf de communicatie richting de bewoners.

T. (0522) 46 74 00 of bel: 140522
E. gemeente@staphorst.nl