Vanwege het coronavirus zijn de publieksbalies in het gemeentehuis tot en met 28 april gesloten.

Voor dringende gevallen en voor het inzien van stukken kunt u telefonisch een afspraak maken: (0522) 46 74 00, op werkdagen van 08.30 tot 12.30 uur en van 13.00 tot 16.30 uur (op vrijdag tot 16.00 uur). Wanneer u ons belt, krijgt u een telefonisch keuzemenu.

Vrije tijd en ontmoeting

Home > Inwoners > Onderwerpen A-Z

Vrije tijd en ontmoeting

Kies een beginletter voor een overzicht van producten die beginnen met de letter:
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Culturele activiteiten als invulling van vrije tijd en mogelijkheid tot ontmoeten van anderen

Producten waar de gemeente u mee kan helpen

Volgen van cursussen als invulling van vrije tijd en mogelijkheid tot ontmoeten van anderen

Vrijwilligerswerk als invulling van vrije tijd en mogelijkheid tot ontmoeten van anderen

Sportieve activiteiten als invulling van vrije tijd en mogelijkheid tot ontmoeten van anderen

Verrichten van jongerenwerk als invulling van vrije tijd en mogelijkheid tot ontmoeten van anderen

Producten waar de gemeente u mee kan helpen