Sluit venster x

Op vrijdagmiddag 12 augustus is het helaas niet mogelijk om online of telefonisch een afspraak te maken. Dit vanwege technisch onderhoud aan het afsprakensysteem. Excuses voor de overlast. Probeert u het op een ander moment?

Gezond Meedoen Staphorst!

Home > Inwoners > Gezond Meedoen Staphorst!

Gezond Meedoen Staphorst!

Het platform Gezond Meedoen Staphorst! in januari 2021 tot stand gekomen vanuit een gezamenlijke verantwoordelijk om betrokkenheid en bewustwording te bevorderen op het gebied van preventief gezond gedrag. Dit alles vanuit het gedachtengoed positieve gezondheid. Diverse organisaties, van diëtist tot woonstichting en van onderwijs tot vele welzijns- en zorgorganisaties, maken deel uit van de samenwerking.

Artikelen Gezond Meedoen Staphorst!

Video’s over positieve gezondheid

Test jouw positieve gezondheid

Spinnenweb positieve gezondheid

Vul de test in via www.mijnpositievegezondheid.nl. Het invullen van de vragenlijst Positieve Gezondheid helpt je kiezen en bespreken wat voor jou belangrijk is. De test laat zien hoe u vindt dat het met u gaat. Wij raden je aan om de uitkomsten van de vragenlijst te bespreken met iemand waar je je prettig bij voelt. Een vriend(in), je buurvrouw of bijvoorbeeld je (huis)arts of een hulpverlener. Ga na wat je graag zou willen veranderen en bespreek hoe je dat aan kan pakken.

Gezond meedoen: aan de slag!

Wil je aan de slag met je Positieve Gezondheid? Kijk dan voor betrouwbare apps in de GGD AppStore. Of kijk op de website van GGD IJsselland voor meer informatie hierover.

Nieuwsbrieven