Het gemeentehuis is alleen op afspraak geopend. U kunt hiervoor een afspraak maken.

Home > Inwoners > Formulieren > Formulieren Ondernemers > Meldingsformulier bijeenkomst van persoonlijke aard in een paracommerciële instelling

Voorwaarden voor het houden van een bijeenkomst:

• De instelling is in het bezit van een geldige Drank- en Horecavergunning.
  • Minimaal twee weken voor aanvang meldt u de bijeenkomst bij de gemeente.
  • Het bedrijfsmatig organiseren van commerciële feesten gericht op derden waarbij alcoholhoudende drank wordt verstrekt, valt niet onder de hierboven beschreven bijeenkomsten en is niet toegestaan.
  • U kunt maximaal vierentwintig keer per kalenderjaar een bijeenkomst van persoonlijke aard in uw instelling houden.