Het gemeentehuis is alleen op afspraak geopend. U kunt hiervoor een afspraak maken.

Melding voorgenomen huwelijk of geregistreerd partnerschap

Home > Inwoners > Formulieren > Formulieren Burgerzaken > Melding voorgenomen huwelijk of geregistreerd partnerschap

Melding voorgenomen huwelijk of geregistreerd partnerschap

Dit formulier kan worden gebruikt wanneer de echtgenoten de Nederlandse nationaliteit bezitten; dan wel gemeenschapsonderdaan zijn of een verblijfsvergunning regulier of asiel voor onbepaalde tijd bezitten.

Stuur het ingevulde formulier en de kopieën van de legitimatiebewijzen naar: Gemeente Staphorst, team Burgerzaken, Antwoordnummer 600, 7940 VG Staphorst.