Het gemeentehuis is alleen op afspraak geopend. U kunt hiervoor een afspraak maken. Denk er dan aan dat u een mondkapje meeneemt en opdoet tijdens uw bezoek aan het gemeentehuis.

Huur gymzaal of sporthal

Wilt u gebruik maken van één van de sportruimtes in de gemeente Staphorst? Dan kunt u hiervoor een aanvraag doen door te bellen met de sporthalbeheerder (0522 - 46 22 23), te mailen naar sporthal@staphorst.nl of door onderstaand digitaal formulier in te vullen. De sportruimtes worden niet verhuurd voor het houden van (kinder)feestjes.

Digitaal formulier:

Meer informatie over: