Vanwege het coronavirus zijn de publieksbalies in het gemeentehuis tot en met 6 april gesloten.

Voor dringende gevallen en voor het inzien van stukken kunt u telefonisch een afspraak maken: (0522) 46 74 00, op werkdagen van 08.30 tot 12.30 uur en van 13.00 tot 16.30 uur (op vrijdag tot 16.00 uur).

Hond aan of afmelden voor hondenbelasting

Home > Inwoners > Formulieren > Formulieren Belastingen > Hond aan of afmelden voor hondenbelasting

Hond aan of afmelden voor hondenbelasting

Let op! Voor dit formulier is een DigiD-code nodig.

Met dit formulier kunt u uw aanmelding of afmelding van de hond aan de gemeente Staphorst doorgeven.

Heeft u vragen, neem dan telefonisch contact op met team Belastingen, telefoonnummer: (0522) 46 74 34.