Het gemeentehuis is alleen op afspraak geopend. U kunt hiervoor een afspraak maken.

Bouwen, verbouwen of slopen: omgevingsvergunning

Home > Inwoners > Formulieren > Formulieren Bouwen & wonen > Bouwen, verbouwen of slopen: omgevingsvergunning

Bouwen, verbouwen of slopen: omgevingsvergunning

Wilt u een pand of woning (ver)bouwen of slopen, dan heeft u mogelijk een omgevingsvergunning nodig. De omgevingsvergunning vraagt u aan via Omgevingsloket online.

Veel kleinere bouwwerken zoals een dakkapel, een aanbouw, een aanpassing van puien of kozijnen, kunt u wellicht zonder vergunning bouwen. Controleer of uw plannen vergunningsplichtig zijn. Overleg zonodig met de gemeente. In het beschermde dorpsgezicht en bij of op een monument bent u altijd vergunningsplichtig.