Het gemeentehuis is alleen op afspraak geopend. U kunt hiervoor een afspraak maken.

Bouwen of slopen: kennisgeving voltooiing werkzaamheden

Home > Inwoners > Formulieren > Formulieren Bouwen & wonen > Bouwen of slopen: kennisgeving voltooiing werkzaamheden

Bouwen of slopen: kennisgeving voltooiing werkzaamheden

Met dit formulier kunt u digitaal uw kennisgeving van de voltooiing van de bouwwerkzaamheden aan ons doorgeven.

Deze melding moet binnen 2 weken na voltooiing van de werkzaamheden zijn ingediend. Wanneer u de 'melding aanvang werkzaamheden' en de 'melding voltooiing werkzaamheden' beide tijdig heeft ingediend bij de gemeente ontvangt u € 60,- van de leges retour.