Het gemeentehuis is alleen op afspraak geopend. U kunt hiervoor een afspraak maken.

Aansprakelijk stellen van de gemeente

Home > Inwoners > Formulieren > Formulieren Algemeen > Aansprakelijk stellen van de gemeente

Aansprakelijk stellen van de gemeente

Let op! Voor dit formulier is een DigiD-code nodig. Klik hier voor meer informatie.

Hebt u schade opgelopen door gebreken aan de openbare weg, openbaar groen, gemeentelijke werkzaamheden of door voertuigen van de gemeente? U kunt de gemeente hiervoor aansprakelijk stellen. De gemeente is aansprakelijk als u kunt bewijzen dat de gemeente niet goed gehandeld heeft.