Extra vaccins beschikbaar in IJsselland

Home > Inwoners > Coronavirus > Extra vaccins beschikbaar in IJsselland

Extra vaccins beschikbaar in IJsselland

Sinds woensdag 7 juli kan de GGD in de regio IJsselland extra veel mensen vaccineren met BioNTech/Pfizer. Met het oog op de vroege vakantieperiode in de regio Noord heeft de GGD meer vaccins kunnen krijgen.

Bent u nog niet tegen corona gevaccineerd? En gaat u bijvoorbeeld binnenkort op vakantie? Dan kunt u dus nog terecht bij de GGD voor een vaccinatie. Zodat u in elk geval met één prik tegen het coronavirus op vakantie kunt gaan. De andere prik kunt u dan krijgen voordat u weer aan het werk of naar school gaat.

Maak online een afspraak of bel

Prikafspraken maakt u online met DigiD via www.coronavaccinatie-afspraak.nl. Lukt het niet om online de prikken om uw vakantie heen te plannen? Maak dan uw afspraak telefonisch en bel met 0800 – 7070 (zeven dagen per week van 8.00 tot 20.00 uur). Hiervoor heeft u uw burgerservicenummer nodig. De telefonist denkt dan graag met u mee.

Informatie over vaccinatie

Heeft u vragen over coronavaccinaties en reizen? Kijk dan eens op www.wijsopreis.nl of www.coronacheck.nl. U vindt ook meer informatie op de coronavaccinatiepagina van GGD IJsselland.