Sluit venster x

Ondanks de maatregelen vanwege het coronavirus proberen wij u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Alleen op afspraak geopend

Het gemeentehuis is alleen op afspraak geopend. U kunt hiervoor een afspraak maken. Denk er dan aan dat u een mondkapje meeneemt en opdoet tijdens uw bezoek aan het gemeentehuis.

Digitaal waar dat kan

De digitale dienstverlening gaat wel door. Wij adviseren u om zoveel mogelijk zaken digitaal te regelen.

Wie kunt u bellen, wanneer u uw zorgen voortkomend uit Corona wilt bespreken?

Home > Inwoners > Coronavirus & samenleving > Wie kunt u bellen, wanneer u uw zorgen voortkomend uit Corona wilt bespreken?

Wie kunt u bellen, wanneer u uw zorgen voortkomend uit Corona wilt bespreken?

 • De Luisterlijn
  Iedereen in Nederland kan gebruik maken van de Luisterlijn via 088 - 07 67 000. Je kunt hier terecht voor een gewoon kletspraatje of een goed gesprek.
   
 • Praten over verlies
  Als je een dierbare verloren hebt en behoefte hebt om daar met iemand over te praten, kun je (anoniem) chatten met een deskundige vrijwilliger van Praten over verlies, dagelijks van 16.00 tot 22.00 uur.
   
 • NPV
  De NPV houdt maandag t/m donderdag van 9.00 tot 16.30 uur spreekuur op telefoonnummer 0318 - 54 78 88. Voor als je wilt spreken met een organisatie met een christelijk karakter.
   
 • MIND Korrelatie
  Korrelatie is een landelijke organisatie die anoniem en professioneel psychische en psychosociale hulp biedt. Per telefoon: 0900-1450 (15 cent p/m) en chat op maandag t/m vrijdag van 9 tot 17.30 uur.
   
 • De Zilverlijn
  De Zilverlijn is een speciale belservice voor ouderen. Professionele vrijwilligers bellen regelmatig en bieden een luisterend oor, een gezellig praatje of een goed gesprek.
   
 • De Mantelzorglijn
  Zorg je voor een ander en wil je je verhaal kwijt of heb je vragen? De Mantelzorglijn van MantelzorgNLis elke werkdag van 9.00 tot 16.00 uur bereikbaar op 030 - 760 60 55.
   
 • Rode Kruis
  Het Rode Kruis heeft een speciaal telefoonnummer in het leven geroepen voor mensen in thuisisolatie/quarantaine: 070-4455888 (voor een luisterend oor, advies of extra hulp).
   
 • Corona Quarantaine Contact
  De omroepen KRO-NCRV brengen mensen in contact via Corona Quarantaine Contact. Hier kunnen mensen aangeven gebeld te willen worden.
   
 • 113 zelfmoordpreventie
  Voor het praten over suïcide en suïcidale gedachten. 24/7 bereikbaar via 0900-0113, www.113.nl
   
 • WelzijnMind
  Hoe blijf je ook mentaal overeind in deze stressvolle periode? Op de website van WelzijnMind zijn tips, adviezen, contacten en initiatieven verzameld om deze periode samen door te komen.