Sluit venster x

Ondanks de maatregelen vanwege het coronavirus proberen wij u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Alleen op afspraak geopend

Het gemeentehuis is alleen op afspraak geopend. U kunt hiervoor een afspraak maken. Denk er dan aan dat u een mondkapje meeneemt en opdoet tijdens uw bezoek aan het gemeentehuis.

Digitaal waar dat kan

De digitale dienstverlening gaat wel door. Wij adviseren u om zoveel mogelijk zaken digitaal te regelen.

Waar kunnen kinderen terecht, wanneer zij hun zorgen willen bespreken?

Home > Inwoners > Coronavirus & samenleving > Waar kunnen kinderen terecht, wanneer zij hun zorgen willen bespreken?

Waar kunnen kinderen terecht, wanneer zij hun zorgen willen bespreken?

De Kindertelefoon

Bel of chat gratis met de Kindertelefoon: 0800 - 0432.Bedoeld voor kinderen tot 18 jaar. Elke dag van 11.00 tot 21.00 uur.

NJI

Het Nederlands Jeugdinstituut (NJI) informeert kinderen, ouders, opvoeders en professionals over het coronavirus.

Blik op angst

Blik op angst is in ontwikkeling, maar vanwege het coronavirus en de bezorgdheid en angst die hiermee gepaard kan gaan is de website (tijdelijk) voortijdig online: blikopangst.nl. Telefoonnummer: 038 - 845 06 85.

Kenniscentrum Kinder- en Jeugdpsychiatrie

Het Kenniscentrum Kinder- en Jeugdpsychiatrie is een landelijke netwerkorganisatie die garant staat voor de kennispositie van de gespecialiseerde jeugd-ggz en bijdraagt aan de beste jeugdhulp voor jeugdigen met ernstige psychische problemen. Het Kenniscentrum maakt de verbinding tussen de verschillende disciplines en belanghebbenden ten behoeve van de kinder- en jeugdpsychiatrie en de brede jeugdhulp.

SAAM Welzijn

Open groepschat op Discord elke woensdagavond. Zie Facebook en instagram @saamwelzijn voor challanges. Website: saamwelzijn.nl. Telefonische bereikbaarheid/spreekuren. Whatsapp bereikbaarheid.

Stichting Chris

Chris is er voor alle kinderen en jongeren die anoniem willen praten. Je kunt altijd bij Chris terecht, wat er ook is! Misschien gaan je ouders scheiden of word je gepest. Ook als je ergens anders mee zit – of gewoon even van je af wilt kletsen – kun je contact opnemen met Chris. Jaarlijks ‘ontmoeten’ we vele duizenden kinderen en tieners, dus je bent echt niet de enige! Je kunt met Chris chatten of een berichtje sturen via Chris Connect. Bij Chris Connect maak je eerst een profiel aan (daardoor is je mailadres voor ons niet zichtbaar), en dan kijken dan wie jou het beste kan helpen. Als je e-coach gereageerd heeft ontvang je een e-mail met een linkje om de reactie te lezen. Website: chris.nl