Vanwege het coronavirus zijn de publieksbalies in het gemeentehuis tot en met 6 april gesloten.

Voor dringende gevallen en voor het inzien van stukken kunt u telefonisch een afspraak maken: (0522) 46 74 00, op werkdagen van 08.30 tot 12.30 uur en van 13.00 tot 16.30 uur (op vrijdag tot 16.00 uur). Wanneer u ons belt, krijgt u een telefonisch keuzemenu.

Coronavirus & samenleving

Home > Inwoners > Coronavirus & samenleving

Coronavirus & samenleving

Er zijn in de samenleving veel vragen rondom het coronavirus. Het RIVM geeft informatie over het virus. We merken dat het virus ook andere vragen en problemen met zich mee brengt: van mensen waarbij eenzaamheid en angst een rol speelt tot spanningen die oplopen binnen gezinssituaties.

Wij hebben voor u op een rijtje gezet wat organisaties in gemeente Staphorst voor u kunnen betekenen in deze tijd. Ook hebben we voor u een aantal websites gebundeld waar u tips en informatie kunt vinden.