Het gemeentehuis is alleen op afspraak geopend. U kunt hiervoor een afspraak maken.

WOZ-waarden van woningen online bekijken

Home > Inwoners > Belastingloket > WOZ-waarden van woningen online bekijken

WOZ-waarden van woningen online bekijken

De WOZ-waarden van alle woningen zijn openbaar.
Iedereen kan online de actuele WOZ-waarden van woningen inzien via:

www.wozwaardeloket.nl

Deze landelijke voorziening WOZ is een centraal loket waar iedereen de WOZ-waarden van woningen in heel Nederland kan raadplegen.

Welke informatie is zichtbaar?

Belangrijk om te weten is dat alleen de WOZ-waarde wordt getoond, in een kaart van de omgeving of een luchtfoto, gecombineerd met een aantal gegevens uit de Basisregistraties Adressen en Gebouwen zoals bouwjaar, adres en gebruiksoppervlakte. De andere gegevens die de gemeente heeft gebruikt voor de taxatie, zoals de eigenaar, de verkoopprijs of het taxatieverslag, zijn niet op deze manier te raadplegen. Alleen de WOZ-waarde van woningen kunnen ingezien worden, die van bedrijfspanden niet.