Het gemeentehuis is alleen op afspraak geopend. U kunt hiervoor een afspraak maken.

Is de WOZ-waarde openbaar?

Vanaf 1 oktober 2016 zijn de WOZ-waarden van alle woningen openbaar. Iedereen kan dan online de actuele WOZ-waarde van woningen inzien.

Centraal loket

De landelijke voorziening WOZ is een centraal loket waar iedereen de WOZ-waarden van woningen in heel Nederland kan raadplegen. Op dit moment alleen nog van gemeenten die aangesloten zijn op de landelijke voorziening.

Welke informatie zichtbaar?

Alleen de WOZ-waarden van woningen worden getoond in een kaart van de omgeving of een luchtfoto. Ook ziet u een aantal gegevens uit de Basisregistratie Adressen en Gebouwen, zoals bouwjaar, adres, gebruiksoppervlakte. Andere gegevens zijn niet zichtbaar.

Raadplegen?

Ga naar www.woz-waardeloket.nl.