Het gemeentehuis is alleen op afspraak geopend. U kunt hiervoor een afspraak maken.

Ik vind de aanslag te hoog, kan ik bezwaar maken?

Home > Inwoners > Belastingloket, veelgestelde vragen > Algemene vragen over de WOZ > Ik vind de aanslag te hoog, kan ik bezwaar maken?

Ik vind de aanslag te hoog, kan ik bezwaar maken?

Het aanslagbedrag voor de onroerende zaakbelasting wordt bepaald door de WOZ - waarde en het daarop van toepassing zijnde tarief. Tegen het tarief kunt u geen bezwaar maken: dit is vastgesteld door de gemeenteraad. Tegen de WOZ-waarde kunt u wel bezwaar maken. De OZB wordt berekend naar een percentage van de waarde van de onroerende zaak.