Het gemeentehuis is alleen op afspraak geopend. U kunt hiervoor een afspraak maken.

Hoe gaat de gemeente om met vraagprijzen van andere woningen?

Home > Inwoners > Belastingloket, veelgestelde vragen > Algemene vragen over de WOZ > Hoe gaat de gemeente om met vraagprijzen van andere woningen?

Hoe gaat de gemeente om met vraagprijzen van andere woningen?

Woningen moeten wettelijk worden onderbouwd met gerealiseerde en geanalyseerde verkoopcijfers. Een vraagprijs is niet geschikt om de WOZ-waarde aannemelijk te maken omdat deze immers niet gelijk hoeft te zijn aan de verkoopprijs. Wel zegt een vraagprijs iets over het object zelf. Als uw woning te koop staat voor een lager bedrag dan de WOZ-waarde, neem dan contact met ons op.