Het gemeentehuis is alleen op afspraak geopend. U kunt hiervoor een afspraak maken.

De waarde van mijn woning is minder gezakt dan landelijk, hoe kan dat?

Home > Inwoners > Belastingloket, veelgestelde vragen > Algemene vragen over de WOZ > De waarde van mijn woning is minder gezakt dan landelijk, hoe kan dat?

De waarde van mijn woning is minder gezakt dan landelijk, hoe kan dat?

Landelijke cijfers geven slechts een algemene indicatie over de waardeontwikkeling en zijn daarom niet bruikbaar voor de waardebepaling van uw woning. Wij kijken naar verkoopcijfers van objecten in onze eigen gemeente. Daarmee zullen wij ook uw WOZ-waarde kunnen onderbouwen.