Het gemeentehuis is alleen op afspraak geopend. U kunt hiervoor een afspraak maken. Denk er dan aan dat u een mondkapje meeneemt en opdoet tijdens uw bezoek aan het gemeentehuis.

Zelfscan Duurzaam Monument

Home > Inwoners > Actuele berichten > Zelfscan Duurzaam Monument

Zelfscan Duurzaam Monument

Benieuwd welke maatregelen bij uw monumentale woning passen? Ontdek het snel met de gratis online Zelfscan Duurzaam Monument.

Op 1 december 2020 is de gratis online Zelfscan Duurzaam Monument gelanceerd. Monumenteigenaren kunnen nu in een paar minuten een plan maken voor het verduurzamen van hun historische pand. Met de Zelfscan krijgt u snel en eenvoudig een indicatie van de verduurzamingsmaatregelen die passen bij uw situatie. De scan geeft inzicht in de geschatte kosten en opbrengsten, zoals de energiebesparing, comfort-verbetering en milieu-impact. Ook komt u erachter welke subsidies en financiering passen bij deze maatregelen. U draait de resultaten eenvoudig uit tot een rapport.

Ga meteen aan de slag op: www.degroenemenukaart.nl/zelfscan.

Monumentale huizen op een rij