Workshop energieneutraal verbouwen

Home > Inwoners > Actuele berichten > Workshop energieneutraal verbouwen

Workshop energieneutraal verbouwen

Dit item is verlopen op 13-11-2019.

Op 12 november kunnen huiseigenaren gratis deelnemen aan een workshop 'energieneutraal verbouwen'. De workshop is bedoeld voor huiseigenaren die verbouwplannen hebben of die aan de slag willen met het energieneutraal maken van hun woning.

Energieneutraal verbouwen van mijn woning, wat houdt dit in? De workshop geeft antwoord op deze vraag. Er wordt aandacht besteed aan maatregelen, kosten en financiering. Ook kunt u zich opgeven voor vervolgactiviteiten.

Woont u in een vrijstaande woning of in een 2-onder-1 kap woning? Dan kunt u meedoen aan het project Energieneutraal Verbouwen West-Overijssel, dat de gemeente samen met vijf andere Overijsselse gemeenten heeft opgezet. Het project biedt ondersteuning aan huiseigenaren waarmee het energieneutraal verbouwen van uw huis een stuk eenvoudiger wordt. Tijdens de workshop hoort u hier meer over.

Aanmelden voor de workshop

NB: de workshop wordt op donderdagavond 12 november gehouden in gebouw 'De Schakel' in Hasselt.

Man en vrouw voor boerenschuur met zonnepanelen