Het gemeentehuis is alleen op afspraak geopend. U kunt hiervoor een afspraak maken. Denk er dan aan dat u een mondkapje meeneemt en opdoet tijdens uw bezoek aan het gemeentehuis.

Winters weer tijdens de lockdown: meest gestelde vragen

Home > Inwoners > Actuele berichten > Winters weer tijdens de lockdown: meest gestelde vragen

Winters weer tijdens de lockdown: meest gestelde vragen

Dit item is verlopen op 17-02-2021.

Dit weekend en de komende week wordt er winters weer voorspeld door de diverse weerinstituten. Ook tijdens het winterse weer blijft de lockdown van kracht en moeten we ons aan de coronamaatregelen houden.

De Rijksoverheid heeft een aantal meest gestelde vragen op een rij gezet met daarbij de richtlijnen die gelden. Kijk voor meer informatie over wat kan en mag tijdens sneeuw- en/of ijspret op de website van de Rijksoverheid.

Wintersfeerbeeld landerij met molen van Staphorst op de achtergrond