Het gemeentehuis is alleen op afspraak geopend. U kunt hiervoor een afspraak maken. Denk er dan aan dat u een mondkapje meeneemt en opdoet tijdens uw bezoek aan het gemeentehuis.

Wijziging in melden rode lamp drukriolering

Home > Inwoners > Actuele berichten > Wijziging in melden rode lamp drukriolering

Wijziging in melden rode lamp drukriolering

Dit item is verlopen op 01-04-2021.
Rode lamp drukriolering

Vanaf maandag 1 maart 2021 is er één bedrijf verantwoordelijk voor het oplossen van storingen aan de drukriolering. Het contract met GMB Rioolservices is afgelopen en het beheer en onderhoud inclusief de storingen is nu bij één bedrijf ondergebracht.

Voor het – binnen en buiten kantoortijden - melden van een rode lamp of een andere storing van de drukriolering in het buitengebied kunt u contact opnemen met de firma Remondis Smart Infra (voorheen Dusseldorp), hun storingsnummer is 24 uur per dag bereikbaar op (0544) 39 55 27.

Van belang is het nummer van de pompunit, deze kunt u vinden op het groene kastje.