Vanwege het coronavirus zijn de publieksbalies in het gemeentehuis tot en met 6 april gesloten.

Voor dringende gevallen en voor het inzien van stukken kunt u telefonisch een afspraak maken: (0522) 46 74 00, op werkdagen van 08.30 tot 12.30 uur en van 13.00 tot 16.30 uur (op vrijdag tot 16.00 uur). Wanneer u ons belt, krijgt u een telefonisch keuzemenu.

Wie kunt u bellen met vragen over het coronavirus?

Home > Inwoners > Actuele berichten > Wie kunt u bellen met vragen over het coronavirus?

Wie kunt u bellen met vragen over het coronavirus?

Voor al uw vragen over corona kunt u het landelijk publieksnummer van de rijksoverheid bellen: 0800 - 1351 (tussen 08.00 en 22.00 uur).

• Op de website van het RIVM vindt u ook antwoorden op veel gestelde vragen.
  • Heeft u vragen over de maatregelen vanuit de gemeente Staphorst rondom corona? U kunt deze mailen naar gemeente@staphorst.nl of bellen naar telefoonnummer (0522) 46 74 00. Uw vraag wordt dan in het kernteam Corona behandeld.

Twijfelt u over uw gezondheid?