Wethouder Mussche deelt koeken uit in Week tegen Eenzaamheid

Home > Inwoners > Actuele berichten > Wethouder Mussche deelt koeken uit in Week tegen Eenzaamheid

Wethouder Mussche deelt koeken uit in Week tegen Eenzaamheid

Op woensdag 2 oktober heeft wethouder Alwin Mussche in het kader van de Week tegen Eenzaamheid op de markt lekkernijen uitgedeeld. Hij deed dit samen met Stichting Welzijn Staphorst.

Marktbezoekers kregen speculaas mee met de boodschap om dit met iemand te delen die het zou kunnen gebruiken. Daarnaast werd het gesprek over eenzaamheid gevoerd. Hoe maak je het bespreekbaar, en wat kun je doen?

Eenzaamheid is ook in de gemeente Staphorst een thema. “Ik kan het niet genoeg benadrukken: let op elkaar, kijk naar elkaar om. Samen gaan we eenzaamheid in onze gemeente tegen!” aldus Alwin Mussche.

Fotocollage. Links: wethouder Mussche is gesprek met een bezoekster van de weekmarkt. Rechtsboven: brochure Meldpunt Eenzaamheid. Rechtsonder: speculaaskoeken en kaartje ‘Zullen we een bakkie doen?’