Het gemeentehuis is alleen op afspraak geopend. U kunt hiervoor een afspraak maken.

Wekelijkse ondernemerspeiling Regio Zwolle

Home > Inwoners > Actuele berichten > Wekelijkse ondernemerspeiling Regio Zwolle

Wekelijkse ondernemerspeiling Regio Zwolle

De maatregelen om corona terug te dringen leggen een enorme druk op ondernemers in onze regio. Ondernemersorganisaties, overheden en onderwijsinstellingen hebben – onder regie van de Economic Board Regio Zwolle – samen besloten de Regio Zwolle Brigade op te richten om ondernemers te helpen door de crisis te komen.

Deze Regio Zwolle Brigade ondersteunt ondernemers met raad en daad. Dat doet de Regio Zwolle Brigade aanvullend op de reguliere dienstverlening van gemeentes, UWV en alle andere instanties.

Om de actuele impact van de coronacrisis op ondernemingen te peilen, worden ondernemers hierover bevraagd. De vragenlijst en de wekelijkse resultaten worden op de website SamenuitdecrisisregioZwolle gepubliceerd.