Wees Waaks als u de hond uitlaat!

Home > Inwoners > Actuele berichten > Wees Waaks als u de hond uitlaat!

Wees Waaks als u de hond uitlaat!

De politie stelt alles in het werk woninginbraken te voorkomen en inbrekers te pakken. Maar dit kan de politie niet alleen! Door de wijkagenten en de burgemeester is in Rouveen het startsein gegeven aan drie hondenbezitters in de gemeente Staphorst om alert te zijn op verdachte situaties.

De politie gaat op pad met halsbandjes om hondenbezitters te vragen bij een verdachte situatie 112 te bellen. Hondenbezitters zijn de extra ogen en oren in de wijk, komen op verschillende tijdstippen van de dag buiten en kennen de wijk goed. Oplettendheid tijdens het uitlaten van de hond kan de pakkans van inbrekers door de politie vergroten en erger voorkomen.

De eerste halsbandjes werden in Rouveen uitgereikt. V.l.n.r.: wijkagent Coby Peters, mevrouw Olsman, burgemeester Segers, mevrouw Stegeman, wijkagent Stephan Lazaroms en mevrouw Holterman.