Het gemeentehuis is alleen op afspraak geopend. U kunt hiervoor een afspraak maken. Denk er dan aan dat u een mondkapje meeneemt en opdoet tijdens uw bezoek aan het gemeentehuis.

Week tegen Kindermishandeling 2020

Home > Inwoners > Actuele berichten > Week tegen Kindermishandeling 2020

Week tegen Kindermishandeling 2020

Dit item is verlopen op 01-12-2020.

Achter veel voordeuren is niets wat het lijkt. Kindermishandeling, verwaarlozing, huiselijk geweld. Je ziet het niet maar het is er wel. Kijk verder dan de voordeur. Er is maar 1 persoon nodig om het verschil te kunnen maken en u kunt deze persoon zijn!

• Kijk verder
  • Werk samen
  • U kunt iets doen

Zie voor meer informatie: www.ikdoeietstegenhuiselijkgeweld.nl.

Kom nu in actie

Bestuurders van 11 gemeenten onderstrepen in een filmpje het belang om in actie te komen tegen kindermishandeling, verwaarlozing en huiselijk geweld.