Het gemeentehuis is alleen op afspraak geopend. U kunt hiervoor een afspraak maken. Denk er dan aan dat u een mondkapje meeneemt en opdoet tijdens uw bezoek aan het gemeentehuis.

Webinar over pleegzorg op 3 november

Home > Inwoners > Actuele berichten > Webinar over pleegzorg op 3 november

Webinar over pleegzorg op 3 november

Dit item is verlopen op 04-11-2020.

Trias Jeugdhulp houdt op 3 november om 20.00 uur een gratis webinar waarin ze vertellen wat pleegzorg inhoudt. Ook is er gelegenheid om via de chat vragen te stellen. Aan tafel zit onder andere een ervaren pleegouder die alles kan vertellen over haar eigen ervaringen.

Met de campagne Openjewereld.nu nodigt Trias Jeugdhulp u uit om in de wereld van pleegzorg te stappen. Ook in Overijssel is een tekort aan pleeggezinnen en wachten er kinderen op een passende plek. Het maakt niet uit of u oud, jong, alleen of samen bent. Ieder kind is anders en daarom worden een heleboel verschillende soorten pleegouders gezocht. Voltijd, deeltijd, in de weekenden of doordeweeks. Er is meer mogelijk dan u denkt.

De gratis webinar is te volgen via de Facebookpagina van Trias Jeugdhulp.

Campagnebeeld Openjewereld.nu: jongetje op wip met de tekst Omdat jij weer balans in zijn leven brengt. Help een kind zo thuis mogelijk op te groeien.