Webinar over de warmtepomp

Home > Inwoners > Actuele berichten > Webinar over de warmtepomp

Webinar over de warmtepomp

Dit item is verlopen op 16-02-2022.
Warmtepompinstallatie op zolderverdieping van een huis

Overweegt u een warmtepomp te kopen? Uiteraard wilt u eerst weten of dit een goede keuze is voor uw woning. Het webinar ‘Naar energieneutraal met een warmtepomp’ helpt u met deze keuze.

Deze online bijeenkomst op 15 februari wordt u aangeboden door het gemeentelijk Energieloket. Het webinar is gratis en eenvoudig op de computer, laptop of telefoon te volgen. In het webinar wordt ingegaan op:

• de techniek van de warmtepomp;
  • het geluid en stroomverbruik;
  • welke soorten warmtepompen er zijn en hoe u daaruit een keuze maakt;
  • hoe u het beste rendement haalt.

Een onafhankelijke energieneutraalcoach beantwoordt tijdens het webinar graag uw vragen over warmtepompen. Vragen kunt u stellen via de chat.

Aanmelden voor het webinar

Project Energieneutraal Verbouwen

Dit webinar wordt gegeven vanuit het project Energieneutraal Verbouwen West-Overijssel, een regionaal project van de gemeenten Dalfsen, Hardenberg, Ommen, Staphorst, Steenwijkerland en Zwartewaterland.
Kijk op www.duurzaambouwloket.nl/env voor meer informatie.