Het gemeentehuis is alleen op afspraak geopend. U kunt hiervoor een afspraak maken.

Wat vindt u van de Geestelijke Gezondheidszorg (Ggz)?

Home > Inwoners > Actuele berichten > Wat vindt u van de Geestelijke Gezondheidszorg (Ggz)?

Wat vindt u van de Geestelijke Gezondheidszorg (Ggz)?

Als gemeente vinden we het van groot belang dat de Geestelijke Gezondheidszorg (Ggz) om mensen blijft draaien. Juist nu de zorg verandert. Steeds meer mensen met (ernstige) psychische aandoeningen wonen langer zelfstandig thuis en nemen zo veel mogelijk deel aan de maatschappij. Via een online vragenlijst horen we graag van (ex)cliënten en hun naasten wat er goed gaat en beter kan.

De vragenlijst is tot 24 september 2020 in te vullen via www.zorgbelang-overijssel.nl/ggz. Het onderzoek maakt deel uit van een regionale samenwerking met zeven andere gemeenten. We gebruiken de uitkomsten om beter aan te sluiten op de wensen van onze inwoners.

Draag bij aan betere zorg

Door de vragenlijst in te vullen helpen de deelnemers niet alleen zichzelf, maar dragen ze ook bij aan betere zorg voor anderen. Elk verhaal telt en hoe meer verhalen, hoe sterker de boodschap. Alle input en ideeën zijn dus welkom! Uiteraard worden de antwoord anoniem verwerkt. Alvast bedankt voor uw hulp.